Er du flink online? Eller en muggen udgave af dig selv?

Hvis Emma Gad læste med på Nationen eller 117 andre online fora, ville hun dåne af skam. For dérinde taler vi grimt til hinanden. Det flyder med 'fuck', 'møgso', vred bydeform og et inferno af vrisne udråbstegn (hids dig lidt ned, hvis den slags ukvemsord sidder løst på dig, ok?).

Nu har Fucking Flink i samarbejde med bl.a McDonalds og Microsoft skabt bevægelsen Online Overskud, som skal gøre os danskere opmærksomme på at tale pænt til hinanden online. Læs bevægelsens manifest her

Målet er bl.a. en fredelig kapring af nettet i 48 timer fra den 27. marts. En kapring, der skal sprede kollektivt overskud og flink-hed online. Læs mere om kapringen her.


Se filmen og få forklaringen bag Online Overskud:

Indtil kapringen kan du på Online Overskud læse om folk, der allerede er udøvere af disciplinen 'online overskud', og du kan få tips til at blive mere flink online. 

Lars AP - stifter af Fuckin Flink

Lars AP - stifter af Fuckin Flink

Jeg er lidt nysgerrig:
Er du selv en hidsigprop bag skærmen, når gardinerne er trukket for, og ingen kan se dig?

Kan du trække på skuldrene og grine af andres underskud online - eller bliver du så harm, at du er nødt til at give igen og slippe et lille bandeord mod de andre?

Synes du Fucking Flink er en gang jubelidiotsime med et på forhånd tabt slag, fordi vi danskere bare ER sure? Eller tror du på, at vi sammen kan vende surheds-skuden, hvis bare nogen går forrest og bærer fanen?

God weekend! :-)
(du får endda en flinkheds-smiley i dagens anledning)