Reklamejam handler om danske reklamer. Dem, som du og jeg får smidt i masken hver dag fra alle sider. Reklamejam er portalen, hvor hverdagens reklamer får enten smæk eller high fives. 

Bloggen er en slags Djævlens advokat for den kommunikation og de reklamer, som vores stakkels, overeksponerede hjerner udsættes for dagligt. Her får du Reklamejam's mening om, hvorfor nogle af dem er noget jammerligt fis - og hvorfor andre er spot on.  

Det er her, du kan få afløb for din frustration over et sløjt budskab, et lallet logo, en ligegyldig film etc. Eller du kan LOL’e over et genialt radiospot, en font eller et særligt smukt webbanner.

Ind i mellem får du også lov at høre det fra hestens egen mund, når Reklamejam møder de folk, som laver reklamerne (de go'e af dem).

Hit med din mening og lad os diskutere. 

Du er altid velkommen til at smide en kommentar her på bloggen. Du må også gerne sende mig ting, som du synes, fortjener en plads i rampelyset.

Bag Reklamejam står Lotte Skovsted: Tekstforfatter i reklamebranchen og storforbruger af Pinterest, sorte jeans, kommaer og podcasts.