Arla har fået nok

Da jeg så outdoors og reklamer for Arlas nye Mælk uden mælk, fattede jeg ikke en brik. Jeg ville gerne fatte bare én brik, men ligegyldigt, hvor meget jeg surfede rundt på Arlas hjemmeside eller Facebook, udeblev den faldne 10-øre altså.

Faktisk var jeg lige ved at trykke 'del' på et Instagramopslag, hvor jeg skrev, at jeg ikke forstod ideen. Men jeg kunne ikke lade være at tænke, at der måtte være noget, jeg havde misset.

Arla kunne da ikke lave en så underlig kampagne uden en forklaring?

Da jeg zoomede HELT ind på fotoet af den outdoor, jeg skulle til at poste, så jeg en lillebitte webadresse nederst på outdoor'en...

Forklaringen skulle altså findes på sitet arla.dk/slapaf. 

mumhero2.jpg

Ordene 'Slap af' fortalte mig, at Arla har fået nok. Og da mine små Instagram-pølser lynhurtigt fik klikket sig over på sitet, kunne jeg læse en masse fornuft fra Arlas side.

Jeg er normalt ikke Arlas største fan, men deres budskab med, at sundhedsdebatten er kørt af sporet, er jeg helt enig i. Og jeg synes, det er dejligt, de har dedikeret en sarkastisk og opsigtsvækkende kampagne til budskabet.

29954866_10216282059903363_524693675_o.jpg

Det er ærgerligt, at man fatter så lidt, når man ser en outdoor, som dén ovenfor, eller støder på annoncerne på de sociale medier. Jeg har ledt og ledt efter en forklaring på Facebook, Instagram og endda Arlas officielle site - men først på den analoge outdoor løftede Arla sløret. Lidt trættende. Det er jo ikke alle, der higer SÅ meget efter at opspore budskabet, som undertegnede. 

Mon ikke store dele af nationen troede, det var en aprilsnar, som AFA JCDecaux havde glemt at tage ned dagen efter? Det var min 1. tanke. 

Men der ER en mening med galskaben. Endda en god én. Man skal bare lede efter den...