Mindshares nye printannoncer for Børn, Unge & Sorg

Sidste år lød briefen fra Reklame For Alvor på, at lave en kampagne for den frivillige organisation, Børn, Unge & Sorg. Kampagnen skulle gøre det lettere og mindre tabubelagt at tale med børn og unge om døden.

For hvor god er DU til at spørge ind til en ven, veninde eller bekendt, som du ved, har mistet en far eller mor - eller som har udsigt til det?

Er du der faktisk, eller synes du - ligesom de fleste af os - at det er lettere at ignorere? Måske fordi du ikke vil få din ven til at græde. Eller fordi du tænker 'han har nok nogle tættere venner, han hellere vil tale med'. Eller fordi du ganske enkelt ikke aner, hvad du skal gøre eller sige.

Problemet er udbredt, og briefen var svær. Det blev dog SeLigeMig, der rendte med prisen for vinderkampagnen.
Se vinderkampagnen i Reklame For Alvor 2015

Men Børn, Unge & Sorg var også vilde med de ideer, Mindshare sendte ind. Derfor udkommer Børn, Unge & Sorg med de 2 følgende printannoncer fra Mindshare lige om lidt. 

Det er kreativ direktør i Mindshare, Kenneth Kaadtmann, der står bag strategien, mens det kreative team består af Anders Kure, Rikke Boas, Neela Wedage, Camilla Berlick og Kenneth Kaadtmann. Og fotografen er Magnus Ekstrøm. Også tak til de arbejdsomme modeller.

Hvor SeLigeMig bl.a. brugte humor i deres kampagne, bruger Mindshare billeder på de barske realiteter. Det er direkte billeder af døende forældre, men samtidig fortalt i børnehøjde.

Jeg vil enormt gerne høre din mening om ideen fra Mindshare? Hvad synes du?