6 bøger og en app, der kan gøre dig lidt sejere

Jeg har forsøgt at tage nogle Pinterest-lækre billeder af mine bedste fagbøger, men da både lys og telefon og location ikke var af premium-kvalitet kom det lige lidt ned i niveau. 

Men det handler heller ikke om billederne. Det handler om de her 6 bøger (og en app længere nede) du skal skrive på ønskelisten. App'en kan du bare hente. Den ville være sær at lægge under træet til jul..

1:  'The Advertising Concept Book- Think Now, Design Later' af Pete Berry. En moppedreng, som jeg går til og fra. Bogen handler om idéen. Ikke om den færdige eksekvering. Og det fede er, at alle eksempler er illustreret med skitsetegninger for at holde fokus på idéen. Kan læses af alle. Køb den her.

2: 'Copywriting' af Rob Bowdery. Kommer omkring mange forskellige sprektre af tekstforfatning. Et basic must for copywriters in spe. Køb den her.

3: 'Ogilvy on Advertising' af David Ogilvy. En legende har talt. Det handler om den gode - nej - den brilliante idé. Hvad der gør, at din idé er great og ikke bare god. Læs læs læs! Når du har købt den her.

4.' Copywriting. Succesful writing for design, advertising and marketing' af Mark Shaw.
Den stod og råbte på mig i en boghandel i Brooklyn for et års tid siden, og jeg købte den uden at blinke. Jeg indrømmer også uden at blinke, at jeg ikke tilnærmelsesvist har læst den endnu, men at den står på min to-read liste. 

5: 'Grundbog for art directors' af Katrine Granholm, Dorte Nielsen og Tine Kej. En vildt brugbar grundlæggende idé-bog. Selvom titlen indikerer det, er bogen ikke kun for art directors men for alle, der gerne vil være bedre til at få idéer. Du købe den her.

6: It's not how good you are, it's how good you want to be' af Paul Arden. En lidt lommefilosofisk bog, jeg købte lidt tilfældigt. Men som viste sig at være tænkt til reklamefolk. Og rumme mange gode sandheder. Superhurtigt læst - og gerne flere gange. Køb den her.

(det er her, mine Pinterest-lækkerheds-skills skulle komme til syne, men jeg ved ikke rigtig..)

(det er her, mine Pinterest-lækkerheds-skills skulle komme til syne, men jeg ved ikke rigtig..)

close up.jpeg

Og så til app'en:

The Concept Maker app leverer inspiration og nye baner at tænke i, hvis du er gået i stå i idé-genereringen. Fx kan det være smart at tænke 'hvad hvis jeg overdriver produktets fordele helt VILDT?' Eller 'hvad er skurken overfor mit produkt?' 'Hvad hvis mit produkt skulle sælges til ø-boere?' Og så videre.

App'en inderholder alt muligt smart - og er stadig supersimpel. Go get it!
PS: Det er førnævnte Tine Kej og Katrine Granholm, som du skal takke for app'en.