12 gode reklameblogs, du skal kende

Verden er fuld af blogs, og der er ikke det emne, der ikke forlængst er blevet blogificeret i cyberspace. 

Du skal ikke bruge alle dine solskinsfridage på at lede forgæves efter de retti' fede blogs. Dem har jeg nemlig fundet for dig. (og jeg går ud fra, du allerede kender reklamebloggen over dem alle: Ads of the World).

De vigtigste internationale reklameblogs:
 

The Design Blog
En fantastisk (og visuelt meget nice) blog, der samler alt det flotteste inden for grafisk design, reklame, osv. Øjeguf i verdensklasse, som du kan søbe rundt i længe.

Creative Review
Britisk kreativ samlingssted grundlagt i 1980 (som fysisk magasin - senere også som website) med det nyeste inden for design, reklame, grafik osv. All things creative. Hipt og up to date med cool stuff, du ikke nødvendigvis finder på ovenstående side. 

Ad Age
Artikler og cases fra den internationale reklamebranche. Udkommer også som fysisk magasin - og kører lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde billet til Cannes Lions, hvis du laver det flotteste forsidecover. Og er under 30 år.

Creative Criminals
KUN om reklame. Ikke alt det andet. Holder dig opdateret på det nyeste i reklamebranchen. 

The Inspiration Room
Meget overskuelig side, som holder dig opdateret på de sidste nye, gode reklamer (og især film), fra hele verden. Altid klar med det sidste nye. Minder lidt om Creative Criminals.

The Inspiration
En blog om både reklame, kunst, design, film, musik, arkitektur, grafik, mode og fotografi. Mange ting på én gang, men ikke desto mindre garant for et godt overblik på en nem måde.

Adweek
Must-read for reklamefolk. Holder dig opdateret på alt i branchen fra hele verden. 

Adeevee
En overskuelig side, som holder dig ajour og som gør det let at se bureauerne bag arbejderne.

Copyblogger
Need-to-know-bloggen for tekstforfattere. Inderholder ALT muligt god viden om at få læsere i nettet med det skrevne ord.

Nu skal der jo heller ikke kun gå internationalt halløj i den, så du får også lige de danske reklameblogs/kreative fikspunkter, du skal kende:

Danske brancheblogs:
 

Retelly
Dansk skabt site, som viser de nyeste og de sejeste videoer. Her handler det ikke kun reklame - overhovedet - men om alle mulige seje filmklip, musikvideoer og alt muligt fra hele verden. 

Tina Frank
En af de få, danske reklameblogs, jeg har kunnet finde. Tina opdaterer ikke så tit desværre, men det handler om den danske reklamebranche, og det er godt skrevet.

Reklamejam
Men til syvende og sidst er det jo nok Reklamejam, der bliver din nye bff ;-)

Så. Ud i påskesolen med dig! Du kan altid klikke links'ene igennem, næste gang det regner.
God påske.

PS: Kender du en blog/website, som mangler? Skriv endelig til mig i kommentarfeltet eller send mig en mail, så jeg kan putte den på listen.