Sex med Spies

Kender du det, at du får en genial idé til en kampagne ...som du alligevel med det samme har dømt ude, fordi du godt ved, at kunden vil afvise den?

Det er tilsyneladende IKKE sket hos Robert Boisen & Likeminded, da de fik deres 'Do It For Denmark'-idé til Spies.

(se casefilmen her)

Umiddelbart virker 'Do It For Denmark' som en drømmeopgave:
Vild idé, som er blevet gennemført, selvom den er liidt vanvittig. Vild idé, som overhovedet ikke ligner andre rejseselskab-kampagner. Vild idé, som ABSOLUT er i det lumre hjørne, selvom Spies ellers plejer at være ganske folkelig (ok - måske ikke så folkelig som Bravo Tours eller Gislev Rejser, men alligevel).

Udsnit af kampagnen fra do-it-for-denmark.dk. Herligt. Især fordi Spies (og bureauet RBLM) er kolde i røven overfor ellers årelange 'husk-prævention'-kampagner: Spies taler uden filter for, at du smider p-piller, kondomer og alt i dén dur og laver n…

Udsnit af kampagnen fra do-it-for-denmark.dk. Herligt. Især fordi Spies (og bureauet RBLM) er kolde i røven overfor ellers årelange 'husk-prævention'-kampagner: Spies taler uden filter for, at du smider p-piller, kondomer og alt i dén dur og laver nogle UNGER.

do-it-for-denmark.dk kan du se flere elementer af kampagnen. Og nogen har altså givet den gas med de gode ideer og argumentationen for, hvorfor du og din partner skal sydpå ASAP! 

OK - nu er det din tur:

Hvad synes du om kampagnen?

- Er den useriøs og emmer af 'vi-drak-os-fulde-til-fredagsbaren-og-fik-en-ide-meeeen-man-skulle-nok-ha-været-der'-humor?

- Eller er kampagnen et genialt og friskt pust i en ellers ret jævn branche (der har for vane at pakke familieidyllen ind i solnedgange, spanske brosten og kroniske smil)?

Det er ikke tit, man bliver spurgt om sin seneste menstruationsdag, når man egentlig bare gerne ville bestille en smuttur til Cypern. Tager det moussaka-apetitten fra dig?

Det er ikke tit, man bliver spurgt om sin seneste menstruationsdag, når man egentlig bare gerne ville bestille en smuttur til Cypern. Tager det moussaka-apetitten fra dig?

- Hvis du alligevel går med planer om at få en lille bebs, kunne du så finde på at deltage i Spies' kampagne?

- Støder kampagnen dig?