Tekstforfatterens need-to-know

Mit ALLER-bedste tip til at blive verdens bedste tekstforfatter er: Øvelse

Men det ved du godt. Det var også tarveligt af mig at prikke til din dårlige samvittighed.

Et af de næstebedste tricks, jeg kan give dig - især dig, der lever af at skrive længere tekster som fx pressemeddelelser, webtekster, nyhedsbreve etc.: Brug noget tid på lahme.dk.

Julia Lahme er tekstforfatter i øjenhøjde, og hun er så generøs med sine guldkorn, at du kvit og frit kan downloade hendes meget overskuelige e-bøger til tekstforfattere. Genialt.

Succes-blogger, CEO, tekstforfatter, tv-co-vært, forfatter, foredragsholder, overskuds-looking københavnerlady Julia Lahme. Har 27 timer døgnet.

Succes-blogger, CEO, tekstforfatter, tv-co-vært, forfatter, foredragsholder, overskuds-looking københavnerlady Julia Lahme. Har 27 timer døgnet.

Julia Lahmes gratis e-bøger til tekstforfattere:
Fitness for tekstforfattere 
Find dine platforme, og brug dem rigtigt
Gør-det-selv-PR
Kloge kvinders guide til blogging

- Julia Lahme udgiver også mini-magasiner om tekstforfatning, blogging og stuff i dén dur, som du skal abonnere på gratis.

- Julia har også udgivet 'Blogbogen - din hands-on guide til blogging'. Læs et uddrag her.

- Er du ung, under uddannelse og drømmer om praktikplads på et af landets sejeste og pæneste PR-bureauer, søger Lahme + team heldigvis jævnligt praktikanter.

Mit sidste tip:
Julia Lahme holder kurser/workshops i kreativ tekstforfatning, og jeg har netop selv været på ét forleden. Udover fin location på Hotel Skt. Petri, royal frokost og wauw-kage til kaffen (det er ret nemt at forføre kvinder), kom jeg hjem med værktøjer, jeg direkte kan bruge i mit arbejde. Kurset var alt andet end en wannabe-tekstforfatters sludder for en sladder. Det var kompetent, konkret og hermed anbefalet videre til dig.
 

Om du er ung og grøn eller mere erfaren og bare gerne vil have gentaget nogle evigt holdbare notes to self, så håber jeg, mine tips har været en hjælp.

God fornøjelse!