Høster CBB billige point eller stående applaus?

Du har cyklet forbi dem en milliard gange. Men ved du, om du skal grine eller græde?

For er det plat humor på onkel-måden, når CBB Mobil skriver 'Søforklaringer' og viser en sømand tale i mobiltelefon? Eller er det i virkeligheden en idé, som er befriende enkel og lige ud af posen? Det kan jo nærmest ikke blive mere banalt.

Hvad synes du om CBB's kampagne? Plat eller pragtfuld?

IMG_1815.JPG
Teksten siger :  "  Når delfiner farer vild, spørger de mig om vej"  Upload din mest fantastiske historie og vind en iPhone 5s med 1 års betalt CBB-pakke. Eller gå hen og stem sand eller falsk på videoerne og vind en af vores mange andre præmier.

Teksten siger: "Når delfiner farer vild, spørger de mig om vej"
Upload din mest fantastiske historie og vind en iPhone 5s med 1 års betalt CBB-pakke.
Eller gå hen og stem sand eller falsk på videoerne og vind en af vores mange andre præmier.

posenCBB.jpg
mosterCBB.jpg